Näin onnistut vedonlyönnissä

Vedonlyönnin suosio on kasvanut laajasti viime vuosina. Lukuisten nettikasinoiden sekä erilaisten vedonlyöntisivustojen ansiosta vedonlyönti on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, jokainen voi lyödä vetoa vaikkapa lempijoukkueensa puolesta omalta kotisohvaltaan. Vedonlyönnissä liikkuvat rahasummat ovat valtavia, ja mikä parasta, kuka tahansa voi sen avulla tienata sievoisia summia kahisevaa. Onnistuakseen vedonlyönnissä kannattaa tutustua alla oleviin veikkausvinkkeihin, jotka ovat hyvin yksinkertaisia. Olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut vedonlyöjä, nämä vinkit kannattaa ottaa talteen!

Ensin ohjeita aivan keltanokille. Jos et ole koskaan lyönyt vetoa ja vedonlyönti on sinulle aivan vierasta, avaa aluksi ilmainen pelitili jollekkin vedonlyöntisivustolle. Tutustu tarkasti eri vedonlyöntisivustoihin ja valitse itsellesi mieluinen. Rekisteröitymisen jälkeen saat todennäköisesti bonuksen ensimmäisestä talletuksesta, joka kannattaa hyödyntää. Sen jälkeen alat vain rohkeasti tutustumaan peleihin ja vedonlyöntikohteisiin. Jos olet esimerkiksi jääkiekkofani, lätkätietämyksellä on helppo onnistua urheiluvedonlyönnissä.

Kun hallitset jo vedonlyönnin perusteet, kannattaa perehtyä seuraaviin vinkkeihin. Ensimmäisenä kannattaa kiinnittää huomiota kertoimiin. Älä jatkuvasti tyydy veikkaamaan lempijoukkuettasi pienellä kertoimella, sillä tällä tavoin tuskin saat ikinä kovin suuria voittoja. Eri veikkaussivustojen kertoimet vaihtelevat laajasti. Netistä löytyy useita sivustoja, jotka vertailevat eri sivustojen tarjoamia kertoimia. Halutessasi voit seurata vain tiettyjä vedonlyöntisivustoja, joilla haluat pelata. Jos olet saanut voittija sivustolla, jonka kertoimet eivät ole kovin hyvät, nosta rahat kun olet täyttänyt kierrätysvaatimukset. Voitot kannattaa siitää vedonlyöntisivustolle, jonka kertoimet ovat paremmat. Voit varautua ja avata tilin monelle eri vedonlyöntisivustolle ja pelata aina siellä, joka tarjoaa sillä hetkellä parhaan kertoimen juurii sinulle.

Toisena vinkkinä: pelaa pitkävetoa. Parhaat kertoimet saat yleensä pelaamalla pitkävetoa. Jotkin vedonlyöntisivustot voivat toki tarjota hyviä kertoimia muihinkin kohteisiin. Pitkävedossa kannattaa lyödä vetoa vain yksittäisistä kohteista. Lyö siis vetoa vain yhden joukkueen puolesta, muuten varianssi kasvaa kannattamattoman suureksi. Yksittäisistä kohteista voit välillä bongata niinsanottuja “ylikertoimia”, joita kannattaa hyödyntää. Esimerkiksi veikattaessa ottelun maalimäärää on usein loistavia kertoimia tarjolla. Muista siis pysyä tarkkana kertoimien suhteen ja harkitse, mikä on loppupeleissä kannattavaa ja mikä ei.

Kolmantena, muista että vedonlyönti on lopulta silkkaa matematiikkaa. Kaikki uhkapelit, kuten vedonlyönti, perustuvat matemaattisiin todennäköisyyslaskennan kaavoihin ja lainalaisuuksiin. Sen vuoksi on hyvä muistaa, ettei vedonlyönnissä kannata tehdä päätöksiä tunteella tai hetken mielijohteesta, vaan ainoastaan kylmän viielällä järjellä. Ei siis kannata sortua siihen yleiseen virheeseen, että lyö vetoa aina vain suosikkijoukkuueensa puolesta. Tällöin todennäköisesti laitat rahasi usein likoon turhaan. Toki riskinotto on asia erikseen, joka kannattaa harkitusti aina silloin tällöin. Pitkällä aikavälillä tulokset noudattavat aina matematiikan sanelemia todennäköisyyksiä. Älä siis haksahda uskomaan netin keskustelupalstoilla lukemiasi vedonlyönnin ohjeita. Yksittäisten todennäköisyyksien laskeminen, kuten vaikka todennäköisyyden “JYP voittaa TPS:n” ei ole aina yksinkertaista ja lopputulos ei aina noudata todennäköisyyksiä. Pitkällä aikavälillä todennäköisyydet kuitenkin pitävät paikkaansa, ja koska vedonlyönnissä on ideana tienata pitkällä aikavälillä, eikä yksittäisistä tappioista kannata masentua- aina ei voi voittaa. Vedonlyönnin kannalta turvallisempaa on siis luottaa lukuihin. Hyvät vedonlyöntivinkit tunnistatkin siitä, että mukana on myös sitä mustaa valkoisella eli lukuja.

Neljäntenä vinkkinä, käytä Free Betit suuriin kertoimiin. Jos saat bonuksena Free Betin tai riskittömän vedon, älä panosta sitä ottelun suosikille tai varmimmalle voittajalle. Et saa panosta takaisin, vaan ainoastaan kertyneet voitot. Vedonlyöntisivustoille on kannattavampaa, että pelaajat lyövät vetoa joukkueiden puolesta, joiden kertoimet ovat pienet, joten Free Beteille ei ole yleensä asetettu maksimirajaa. Pienemmän kertoimen pelaaminen on turvallisempaa, todennäköisemmin voitat useammin, mutta voitot ovat pienempiä.

Viimeisenä kannattaa muistaa, että jos olet harrastajapelaaja, kuten suurin osa suomalaisista on, ei liian suuria riskejä kannata ottaa. Varsinkin alkuun kannattaa pelata pienillä panoksilla eikä koskaan ole viisasta laittaa enempää rahaa likoon kuin on valmis menettämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *