Vältä näitä vedonlyönnin strategioita

On olemassa strategioita jotka tähtäävät pelikassan maksimaaliseen kasvattamiseen tai riskin minimoimiseen vetoa lyödessä. Tässä artikkelissa listaamme ne kaikkein huvittavimmat mutta myös vaarallisimmat huuhaa-strategiat joihin sinun ei kannata koskea pitkällä tikullakaan. Jos haluat heittää seteleilläsi vesilintua, saat todennäköisesti siitäkin enemmän viihdearvoa, jännitystä ja nautintoa kuin näillä ääliömäisillä päätöksillä, joita jotkut kutsuvat strategioiksi.

Martingalen strategia

Martingaalistrategian historia vie jopa 1700 –luvun Ranskaan. Alun perin tämä strategia kehitettiin palvelemaan ruletin pelaajia. Tämä pelaamisen muoto toimii sillä löyhällä periaatteella että jokaisen tappiollisen vedon jälkeen panos pitää kaksinkertaistaa. Mutta todellisuudessa vedonlyöjä ei voi aina tuplata panostaan hävinneen vedon jälkeen. Oletetaan että vedonlyöjä olisi tappioputken jälkeen tappiolla 4000 euroa. Mikäli pelikirstun pohja pilkottaa, eikä pelaajalta löydy tarpeeksi pätäkkää mitä lyödä pöytään, eli tässä tapauksessa 8000 euroa, jää pelaaminen siihen. Martingaalistrategia ei varmasti ole omiaan toimimaan pitkällä tähtäimellä. Martingaalistrategiasta on olemassa myös käänteinen versio jossa panokset pienenevät tappiollisten kierrosten jälkeen tuplaamisen sijasta. Näin näppituntumalta voi sanoa että tämä strategian muoto olisi omiaan pidentämään pelikassan ikää.

Tuplaus

Tuplauksen taka-ajatus on että mahdolliset voitot panostetaan kokonaisuudessaan seuraavalle vetolapulle. Tähtäimessä on jokin suuri voittosumma, johon päästäkseen voitot laitetaan aina seuraaviin vetoihin. Kuitenkin etenkin silloin, kun vetolapulla on useita vetokohteita, voittoja tulee harvemmin. Tuplauksen keulahahmoina häärii tiettyjä kotimaisia mediasta tuttuja kasvoja, joiden suorittama markkinointi tähtää uuden asiakaskunnan hankintaan. Kannattava vedonlyönti on kuitenkin Tuplauksesta valitettavan kaukana. Tämän takia suosittelemme että et edes lähde kokeilemaan Tuplaamista.

Pelurin virhepäätelmä eli uhkapelaajan harha

Välillä uhkapelaamiseen liittyy jonkinasteisia taikauskoisia ajatuksia. Vedonlyöjä saattaa huomaamattaan ajatella että voi vaikuttaa omalla toiminnallaan pelin lopputulokseen. Pelaaja saattaa ajatella että myöhästyi kahdesta viimeisestä ottelun aloituksesta mutta voitti molemmilla kerroilla. Tämä saattaa sitten johtaa tahallisiin myöhästymisiin. Toiset taas ruksaavat lottokupongeistaan edellisillä kierroksilla voittaneita numeroita, vaikka niiden voiton todennäköisyys ei ole kasvanut viime kierroksen jälkeen piiruakaan. Ilmiö on niin tunnettu, että sillä on oma sivunsa Wikipediassa.

Mikäli onnistut välttämään kaikki taikauskoon pohjautuvat päätökset ja vältät sekä tuplauksen strategiaa että martingaalistrategiaa, pääset jo hyvin vedonlyönnin alkuun. Onnea ja menestystä!

0 thoughts on “Vältä näitä vedonlyönnin strategioita

  1. Hyvää settiä. Isot kiitokset kirjoittajalle. Olen harrastanut vedonlyöntiä jo vuodesta 2001 mutta silti vähemmälle huomiolle on jäänyt tämä “tekninen” osuus. Nettikasinot ovat ehkä siitä mukavampia veikkaamiseen verrattuna, ettei tarvitse ajatella niin paljon. Mutta urheilu edellä kuitenkin mennään. Yhdessä asiassa en noudata järkevää pelistrategiaa: lyön suosikkijoukkueeni JYPin peleistä aina vetoa vastustajan puolesta. Jos JYP voittaa saan hyvän mielen, mutta jos he häviävät, saan lohdutukseksi rahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *